Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με τη δημοσίευση για τη "μεταγραφή" στελέχους του ΠΑΣΟΚ από το Μοσχάτο στη Δημ.Αρ.

Από τη στιγμή της δημοσίευσης της προηγούμενης παραπολιτικής είδησης έλαβα κάποια μηνύματα για το ποιο είναι το πρόσωπο το οποίο αναφέρεται;  
Φυσικά όπως και ήταν το σωστό δεν απάντησα σε κανένα, αφού όπως ανέφερα η δημοσίευση αφορά μια πληροφορία, που μου έφτασε από τρίτο άτομο και όχι από τον άμεσα ενδιαφερόμενο, οπότε υπάρχει ενδεχομένως και το στοιχείο της ανακρίβειας.  
Κάποια από τα μηνύματα που έλαβα με ρώτησαν για συγκεκριμένο πολύ γνωστό πρόσωπο στο Μοσχάτο και πάλι αρνήθηκα να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται γιαυτό
Με το πρόσωπο αυτό ήρθα νωρίτερα σε επικοινωνία και ύστερα από μια σύντομη συζήτηση με ενημέρωσε, ότι αν η είδηση αφορά τον ίδιο είναι αναληθής. Αρνήθηκε ότι ισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και χαρακτήρισε τη πηγή της πληροφορίας ως αναξιόπιστη. Συγκεκριμένα μου μίλησε για πολιτική προβοκάτσια, που σκοπό έχει να βλάψει τον ίδιο πολιτικά. Ο ίδιος μου εξήγησε ότι μπορεί να έχει τις διαφωνίες του με την κυβερνητική πολιτική αλλά παραμένει πιστός στις αρχές και τις ιδέες του.
Στη συνέχεια επικοινώνησα εκ νέου με τη πηγή της αρχική πληροφορίας, η οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τη θέση της με επάρκεια.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ως Ζούμε Μοσχάτο είμαι στην υπεύθυνη θέση να αποσύρω την προηγούμενη ανάρτηση ως αναληθή και ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες και τα πρόσωπα στα οποία προκάλεσε αναστάτωση η επίμαχη δημοσίευση. 
Κλείνοντας δεσμεύομαι ότι θα αξιολογήσω ξανά τις πηγές και τους "φίλους" μου.


για το Ζούμε Μοσχάτο,
Γ.Μ. Παπανικολάου

2 σχόλια:

stefanos είπε...

Είναι νεολαίος. Αυτό μόνο...

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Δεν κατάλαβα το σχόλιο.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...