Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Επιστολή Λιβάνιου ~ Έμμεση πρόταση σε Σούτο;

ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Μοσχάτο 3 Αυγούστου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου έμπειρου αυτοδιοικητικού παράγοντα για δημιουργία υπερκομματικής παράταξης, αλλά και μιας σειράς δημιουργίας ήδη ανακοινωθέντων άλλων ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ δημοτικών παρατάξεων ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, έχουμε υποχρέωση και καθήκον με την εμπειρία που διαθέτουμε σαν ο παλαιότερος υπερκομματικός συνδυασμός, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας απέναντι στους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, να καταθέσουμε συγκεκριμένη και ουσιαστική πρόταση προκειμένου οι λέξεις ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ να μην χάσει την εννοιολογική της αξία.

Η έννοια του υπερκομματικού ερμηνεύεται και συμβολίζει την διατήρηση της ιδεολογικής ταυτότητας του συμμετέχοντος σε ένα τέτοιο συνδυασμό και όχι την κατάθεσή της εκτός αυτοδιοικητικής πολιτικής. Παράλληλα δημιουργεί μέσα από την διαφορετική ιδεολογική προσέγγιση των θεμάτων την σύνθεση του καλυτέρου δυνατού αποτελέσματος σε χρόνια αλλά και επίκαιρα προβλήματα.

Με βάση την υπερκομματική ιδεολογία στην αυτοδιοικητική πολιτική, τα σημερινά πολιτικά κόμματα πρέπει να στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες όταν ισχυρίζονται ότι, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να συνθέτουν ιδεολογίες αντιλήψεις και προβλήματα προκειμένου να καταρτίσουν το καλύτερο πρόγραμμα για τις πόλεις τους.

Με βάσει τις σκέψεις αυτές, την προσέγγιση του εν ενεργεία δημάρχου Ταύρου της σύνθεσης αυτών των αντιλήψεων, αλλά και την επιθυμία και άλλων δημοτικών παραγόντων για δημιουργία υπερκομματικών παρατάξεων:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Στις δημοτικές παρατάξεις που ισχυρίζονται ότι επιθυμούν ή είναι σχεδιασμένες να υπηρετήσουν μια τέτοιου είδους αυτοδιοικητική πολιτική σε ανοικτό διάλογο του προσκηνίου και όχι του παρασκηνίου με την κοινωνία των υπό συνένωση πόλεων για την σύνταξη ενός προγράμματος τετραετούς προοπτικής, με μοναδικό σκοπό και στόχο την ουσιαστική σύνθεση των προτάσεων, για καλύτερα και αποδοτικότερα αποτελέσματα.

Μέσα από την ζύμωση αυτή να αναδειχτεί μεταξύ των ίσων ο πρώτος που θα τεθεί επικεφαλής αυτής της προσπάθειας , δημιουργώντας ανατροπές και ρήξη με κάθε τί που θα δημιουργεί ανάχωμα στην προσπάθεια υλοποίησης συνένωσης και ανάπτυξης των δύο περιοχών.

Υ.Γ : Για την αποφυγή αυθαίρετων σχολίων και κρίσεων, επισημαίνουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι αταλάντευτα συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε, ανεξαρτήτως της όποιας έκβασης θα έχει η πρότασή μας.

Για την
ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ο επικεφαλής
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
και
υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου


Σχόλιο του Ζούμε Μοσχάτο:
Έμμεση πρόταση συνεργασίας για τις εκλογές; Η αλήθεια είναι ότι έτσι και ο Σούτος και ο Λιβάνιος βγαίνουν κερδισμένοι, αφού αποκτούν το βήμα στην άλλη πόλη ο καθένας.
Και μια παρατήρηση:
Προφανώς απροσεξία του συντάκτη της επιστολής Λιβάνιου η απουσία του Τάυρου από την υπογραφή:
υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου...?

2 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ ιδιοκτήτη και συμπολίτη της ιστοσελίδας. Το γεγονός ανάρτησης της επιστολής είναι χρήσιμο να σχολιάζεται και να ερμηνεύεται από τον κάθε πολίτη ελεύθερα. Θέλω να πιστεύω ότι και ο δικός σου σχολισμός είναι προϊόν τέτοιας σκέψης και ερμηνείας και όχι με την ιδιότητα της υποστήριξης άλλου συμπολίτη και φίλου όπου ανοικτά έχεις ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητάς του. Όσο για τον συντάκτη της επιστολής είμαι εγώ. Η απουσία της λέξης και ΤΑΥΡΟΥ οφείλεταισε παραδρομή από copy paste του τίτλου.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και ΤΑΥΡΟΥ.

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Ακόμη και με την "ιδιότητα της υποστήριξης άλλου συμπολίτη..." το σχόλιο δεν έχει κάτι αρνητικό.
Ίσα ίσα προβάλει την σταθερότητα σας στις θέσεις σας για τη δημιουργία υπερκομματικής παράταξης.
Και είναι πολύ θετικό είναι για εσάς!
Τώρα για την έλειψη της λέξης "Ταύρου", τι έπρεπε να κάνω να μην το σχολιάσω; Αφού έλειπε! Ας κάνατε μια δεύτερη ανάγνωση πριν μου το στείλετε.
Δεν είναι μομφή για κάτι.
Άλλωστε τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Τώρα στο θέμα του σχολιασμού το πως θα σχολιάζω είναι δικό μου θέμα και από τη στιγμή που δεν προσβάλω την προσωπικότητά σας δεν χρειάζεαι να γίνεται αυτή η κουβέντα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και που είστε τακτικός αναγνώστης του Ζούμε Μοσχάτο.

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Μοσχάτου-Ταύρου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...