Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Δικαίωση του Ζούμε Μοσχάτο για τα λύματα στον Ιλισό

Δικαίωση του Ζούμε Μοσχάτο η ανάδειξη του θέματος με τα λύματα στον Ιλισό (http://moschato.blogspot.com/2010/07/blog-post_6516.html). Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος, ο δήμος απευθύνθηκε προς κάθε φορέα για να διερευνηθεί το θέμα και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Συγκεκριμένα χτες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α. Ευθυμίου έστειλε ανακοίνωση στο blog Μοσχάτο Live! με τις ενεργιές του για την αντιμετώπιση του προβλήματος.


Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Ευθυμίου:

Βέβαια στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τη απογοητευσή μου, ότι η ανακοίνωση του αντιδημάρχου εστάλει σε blog διαφορετικό από αυτό που ανέδειξε το πρόβλημα.
Δεν με ενόχλησε ότι δημοσιέυτηκε στο Μοσχάτο Live!, αλλά η επιλογή του κυρίου Ευθυμίου να αποστείλει την ανακοίνωση αποκλειστικά εκεί και όχι στο Ζούμε Μοσχάτο, που άλλωστε ανέδειξε το πρόβλημα.
Η ενόχληση αυτή δεν θα υπήρχε αν ο κύριος Ευθυμίου δεν είχε καμία σχέση με το blog Ζούμε Μοσχάτο.
Παρ' όλα αυτά έχει "φιλοξενηθεί" πολλές φορές στις ηλεκτρονικές σελίδες του Ζούμε Μοσχάτο, ενώ ποτέ δεν φρόντισε να απαντήσει σε ούτε ένα email, σε αντίθεση με όλους τους άλλους υποψηφίους των οποίων επίσης έχουν φιλοξενηθεί οι ανακοινώσεις ή τα δελτία τύπου τους.
Η συμπεριφορά αυτή με οδηγεί στην απόφαση να μην δεχτώ να δημοσιεύσω ξανά άλλη ανακοίνωση του κ. Ευθυμίου.

Με σεβασμό στο προσωπό σας κύριε Ευθυμίου, αν χρειάζεστε απλά ένα χώρο για να δημοσιεύετε τις ανακοινώσεις φτίαξτε μια ιστοσελίδα!

2 σχόλια:

Κώστας Μπιθυμήτρης είπε...

Δεν με βρίσκει σύμφωνο η απόφαση σου να μην δημοσιεύεις σχόλια οποιουδήποτε. Κατανοώ την ενόχληση σου, αν όμως επιθυμείς να κάνεις δημοσιογραφία και μάλιστα μέσα από ένα blog που είναι ο ορισμός της ελεύθερης έκφρασης, δεν μπορείς να στερήσεις αυτή την ελεύθερη έκφραση από κανέναν. Ελπίζω να αναθεωρήσεις, διαφορετικά μάλλον έχεις διαλέξει λάθος επάγγελμα (αν το κάνεις επαγγελματικά).

Φιλικά

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Φίλε Κώστα ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά κατάλαβες λάθος το τι έγραψα.
Δεν πρόκειται να εμποδίσω τη δημοσίευση σχολίων από κανένα, πόσο μάλλον όταν είναι και επώνυμα.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση λέω ότι με ενοχλεί ότι ο κ. Ευθυμίου δεν έχει απαντήσει σε κανένα μήνυμά μου! Του έχω ζητήσει κάποιες φορές διευκρινήσεις για κάποια θέματα και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Από την άλλη μου στέλνει συνεχώς δελτία τύπου και ανακοινώσεις να δημοσιεύω..
Απλώς τώρα ήταν η αφορμή να εκφράσω την ενόχλησή μου.
Στο διάλογο και στην επικοινωνία υπάρχει αμοιβαιότητα, εδώ όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε τι πρέπει να κάνω;
Και για να κλείσω δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι blogger (φαντάζομαι...).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...