Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Φιλική νίκη του Μοσχάτου επί της Κ17 Ολυμπιακού (sportactive.biz)

Ξεκίνημα με το δεξί για το Μοσχάτο στα φετινά φιλικά καθώς επιβλήθηκε της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο όπως είναι η Κ17 του Ολυμπιακού.
Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τα πολλά φιλικά ματς που έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα και εμφανίστηκαν κάπως ασύνδετοι, καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχουν δυο γκολ. Τα τέρματα για το Μοσχάτο πέτυχαν ο Διγαλάκης, Ηλιόπουλος και Καραγκούνης ενώ για την ομάδα του Ολυμπιακού σκόραραν οι Βέργος με εκτέλεση πέναλτι και Παρσόπουλος.
Ο τεχνικός του Μοσχάτου, Αντώνης Δημητρίου μιλώντας στο SPORTACTIVE ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στις 26 Ιουλίου, έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι με τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Φιλοσοφία του συλλόγου και δική μου είναι να δουλεύουμε με νεαρά παιδιά, εξελίξιμα, που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και διακρίσεις. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ξεμούδιασμα για εμάς. Θέλουμε ακόμη ένα στόπερ και ένα αμυντικό χαφ. Με δουλειά και υπομονή θα είμαστε έτοιμοι. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ίσως το γεγονός ότι έχουμε απειρία λόγω της μικρής ηλικίας των παικτών. Όλα τα άλλα είναι υπέρ μας. Στόχος μας είναι να παίξουμε αξιόλογο ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Ο επιθετικός του Μοσχάτου και σκόρερ ενός εκ των τριών τερμάτων, Κυριάκος Ηλιόπουλος, πρόσθεσε: «Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς, πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ καλές εντυπώσεις. Έχουμε μπει σε πολύ καλή φόρμα. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά.
Όσον αφορά εμένα βλέπω τον εαυτό μου σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι και θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα κάνω καλύτερη χρονιά. Θέλω να κάνω καλύτερη χρονιά από πέρυσι για να δικαιώσω τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τερεζόπουλος ανέφερε: «Παίξαμε με μια ομάδα Δ’ Εθνικής. Δεν ανταποκριθήκαμε όσο θα έπρεπε, ίσως τα παιδιά να είναι κουρασμένα. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη κυρίως στο χώρο της άμυνας και πρέπει να το δουλέψουμε. Βάλαμε δυο γκολ αλλά η απόδοση μας ήταν μέτρια σήμερα. Ο αντίπαλος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, χωρίς καλές τοποθετήσεις της αμυντικής μας γραμμής.
Σκοπός της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού και γενικότερα των ακαδημιών, είναι όχι τόσο να παίρνουμε πρωταθλήματα αλλά να χτίζουμε ομάδες, να βελτιώνουμε ποδοσφαιριστές, ώστε όταν ανέβουν στην πρώτη ομάδα να είναι έτοιμοι από θέματα υποδομής και ο προπονητής τους να μπορεί να τους χρησιμοποιεί και να μην σκέφτεται αν θα ρισκάρει».




Πηγή: sportactive.biz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...