Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Περισσότερα για την αστυνομική επιχείρηση στη κατάληψη λαθρομεταναστών χτες στο Ταύρο

Σε καταυλισμό είχε μετατρέψει μια ομάδα Αφγανών, ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην οδό Θεσσαλονίκης 286 στο Ταύρο. Τα έντονα παράπονα και οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής κινητοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και έτσι στήθηκε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του χώρου, αφού η κατάληψη αυτή λόγω της έλλειψης υγειονομικών μέσων αποτελούσε άμεσα κίνδυνο για τη δημόσια υγεία αλλά και την ασφάλεια στη περιοχή αφού οι περισσότεροι από τους Αφγανούς καταληψίες ήταν παράνομοι μετανάστες. Για τη μεταφορά μάλιστα των Αφγανών χρειάστηκε μια κλούβα της αστυνομίας αφού συνελήφθηκαν πάνω από 25 άτομα.


Για το περιστατικό μας μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες» και κάτοικος της περιοχής Σταμάτης Καζαντζής :
«Συχνά στο Ταύρο νοιώθουμε απομονωμένοι από τη Δημοτική Αρχή και από την ευρύτερη δημόσια διοίκηση! Το θέμα που δημιουργήθηκε χτες είναι ένα παράδειγμα απουσίας της δημοτικής αρχής από τη περιοχή μας! Η παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες»

και ο επικεφαλής Βασίλης Σπανάκης βρισκόμαστε καθημερινά κοντά στους πολίτες και σε όλες τις γειτονιές της νέας πόλης μας! Καλούμε λοιπόν τη δημοτική αρχή να αλλάξει στάση έστω και τώρα στους πολίτες του Ταύρου.»


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σταμάτη σε ξέρω αρκετά χρόνια και νομίζω ότι η θέση του δημοτικού συμβούλου δεν σου πάει και κάνεις άστοχες δηλώσεις.
Αντίθετα τον Ευθυμίου και τους Μοσχατιώτες φίλους μας τους γνωρίζω λίγο διάστημα και ομολογώ στην αρχή ήμουν δύσπιστος απέναντι τους.
Δεν μπορώ να μην δω όμως ότι ο Ταύρος παίρνει ισο μερίδιο προσοχής με το Μοσχάτο. Στους Ρομά και την καυση καλωδίων, για παράδειγμα, η κινητοποίηση που γίνεται είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και ο δήμαρχος παίζει ενεργό ρόλο. Ή στην καθαριότητα που επιτέλους ο Ταύρος έχει και βλέπω καθημερινές ενέργειες και αποτελέσματα. Και σε όλες τις εκδηλώσεις ο Ευθυμίου είναι παρών στον Ταύρο. Αυτό δεν είναι απομόνωση.
Εσένα και τον Σπανάκη έχουμε χάσει. Πού είστε βρε παιδιά όλο αυτόν τον καιρό; Ούτε στις Εκκλησίες δεν σας βλέπουμε πιά. Το εξαφανιζόλ ήπιατε;
Γιαυτό φίλε Σταμάτη καλό είναι να αφήσεις τις δηλώσεις στα μπλογκ και να ασχοληθείς με την πόλη σου λίγο και να πεις και στον Σπανάκη να κάνει το ίδιο για τον Ταύρο.

Φιλικά,
Παλιός Ταυριώτης

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι να υπαρχει αποτελεσμα! Το εαν ειναι πιο καθαρος ο πρωην Δ.Ταυρου το βλεπουν και το κρινουν οι κατοικοι καθημερινα. Οσο για τους Ρομα αποτελεσματα δεν βλεπω. Ο λαος λεει για τετοιες περιπτωσεις "Λαδι λαδι και τηγανητα τιποτα" Ο Καζαντζης ανεδειξε ενα προβλημα και ασχοληθηκε προσωπικα ο ιδιος για να λυθει αυτο μεσα στην γειτονια μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...