Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Τι μάθαμε τις μέρες που λείπαμε... (Μίνι ανασκόπιση)

Μαυρίστε άφοβα στη Παραλία Μοσχάτου!
Μακρά η απουσία μας αλλά απαραίτητη, αφού η συσσωρευμένη κούραση έπρεπε να φύγει από πάνω μας. Στο διάστημα αυτό που απουσιάσαμε από το Μοσχάτο, παρακολουθούσαμε πιο χαλαρά βέβαια τις εξελίξεις στη πόλη μας είτε από τα νέα των φίλων μας στο τηλέφωνο, είτε από τα διάφορα blogs της πόλης. 
Εδώ θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε συνοπτικά τη συνέβη τις μέρες που λείπαμε:α) Οι "Μαύρες" έγιναν κομήτες! Μια έρχονται μια φεύγουν με διαφορετική κάθε φορά πορεία έτσι για ξεκάρφωμα.
β) Πέθανε ο μεγάλος Μιχάλης Κακογιάννης και ξαφνικά όλοι έγιναν φαν του! Ουρές στα video-club της πόλης από νεόκοπους φαν που έτρεχαν να νοικιάσουν σε DVD τη Στέλλα και το Ζορμπά! 
γ) Το δημοτικό βιβλιοπωλείο ποτέ δεν έκλεισε! Απλά θα μετεστεγαστεί.
δ) Ο Δήμος δείχνει το πράσινο πρόσωπό του σε συνεργασία με το "πράσινο" δήμαρχο Ασκούνη και το ΣΚΑΙ (που τόσα ακούστηκαν το τελευταίο καιρό για τις οικολογικές ευαισθησίες των ιδιοκτητών του) και καθαρίζει τη Παραλία, που βέβαια δεν μας ανήκει και από πάνω θυμίζει την έρημο της Αριζόνα αλλά ποιος νοιάζεται;
ε) Ο Δήμος εκτός των καθαρισμών των ακτών διαφυλάττει και τη Μοσχατιώτικη πανίδα! Οι πληθυσμοί των κουνουπιών και σκνιπών γνωρίζουν τεράστια αύξηση! Μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...