Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Email αναγνώστη: Κάθε Σαββατοκύριακο βράδυ ξενυχτάμε λόγω rave party!

Λάβαμε το παρακάτω email από τον φίλο αναγνώστη Η.Π., ο οποίος αναφέρει ένα συχνό πράγματι φαινόμενο πολύ δυνατής μουσικής, που ακούγεται κυρίως τις πολύ πρωινές ώρες όταν η ησυχία είναι απόλυτη σε όλη τη πόλη. Σύμφωνα και με τον ίδιο τον αναγνώστη αυτό παρατηρείται κυρίως τα Σαββατοκύριακα και γίνεται εύκολα αντιληπτό όταν κοιμάται κάποιος με ανοιχτά τζάμια.
Αν ξέρει κάποιος κάτι ας αφήσει το μήνυμά του εδώ υπό τη μορφή σχολίου, οπότε πάμε να διαβάσουμε το email του φίλου Η.Π.:


Αγαπητό Ζούμε Μοσχάτο,
Σας στέλνω το μήνυμα αυτό για να σας εκφράσω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μαζί με τη σύζυγό μου κάθε σαββατοκύριακο συνήθως μετά τα μεσάνυχτα. Ακούμε μια δυνατή ηλεκτρονική μουσική που θυμίζει rave να έρχεται από κάποιο σημείο εδώ κοντά στο Μοσχάτο.
Δυστυχώς αυτό έχει ξεκινήσει από πέρσι και φυσικά γίνεται αντιληπτό τέτοια εποχή που κοιμόμαστε με ανοιχτά τζάμια χωρίς την ανάγκη του aircondition. Προχτές το ντουπ-ντουπ ήταν πολύ δυνατό και επίτηδες ξενύχτησα στη ταράτσα μήπως μπορέσω να προσδιορίσω από που προέρχεται αλλά μάταια, ακούγεται γενικά πιθανόν από κάποιο σημείο πάνω από τις γραμμές του ΗΣΑΠ, πρόκειται σίγουρα για δυνατή ηλεκτρονική μουσική με πολλά μπάσα. Σας στέλνω λοιπόν το μήνυμα αυτό για να δω αν και άλλοι αναγνώστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ή αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το από που προέρχεται η μουσική; Αν γνωρίζει κάτι κάποιος παρακαλώ ας αφήσει μήνυμα εδώ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Με εκτίμηση
Η.Π.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α.Σ.Κ.Τ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

OXI KAI DEN EINAI TPT! THES NA KOIMITHEIS ME ANOIXTA TZAMIA KAI DEN MPOREIS GIATI KAPOIOI EINAI GAIDURIA!!! TO KAKO EINAI OTI AFOU EINAI FOITHTES KAI TO KANOUN SE XWRO POU EINAI ASYLO, DEN MPOROUME NA TOUS KANOUME TPT....

Ανώνυμος είπε...

Kai sto Idryma meizonos Ellinismou ginontai tetoies ekdilwseis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...