Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η καλή είδηση της ημέρας: Κάτοικοι συνέλαβαν τσαντάκηδες και τους παρέδωσαν στην αστυνομία

Χτες οι κάτοικοι του Μοσχάτου, απέδειξαν, ότι η ανθρωπιά και το φιλότιμο δεν χάθηκε ακόμα. Κάποιοι γενναίοι συμπολίτες μας με κίνδυνο της ζωής τους καταδίωξαν και ακινητοποίησαν δυο θρασύτατους τσαντάκηδες, μέχρι να φτάσει το περιπολικό της αστυνομίας. 
Φωτογραφία: Ξεκινάμε για ένα καλύτερο Μοσχάτο
Καλό θα είναι βέβαια σε κάθε περίπτωση να αφήνουμε το έργο της επιβολής του νόμου στην αστυνομία, αφού ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο κακοποιός είναι οπλισμένος ή τι προθέσεις έχει;! Φυσικά δεν πρέπει να φτάνουμε στο σημείο να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, αλλά η κατάσταση στο Μοσχάτο, έχει κάνει τους κατοίκους να τους πνίγει το δίκιο τους.
Τέλος η καλή αυτή είδηση έχει και την άσχημη πλευρά της
Παρατηρώντας τη φωτογραφία βλέπουμε, ότι οι δυο τσαντάκηδες είναι δυο νεαρά παιδιά. Σίγουρα όταν ήταν πιτσιρικάδες δεν σκέφτονταν το μέλλον τους να μπαινοβγαίνουν στα κρατητήρια. Κάτι τους έσπρωξε προς την παραβατικότητα. Σε μια χώρα όμως με την ανεπίσημη ανεργία να έχει ξεπεράσει το 20% και με ένα στους δυο νέους άνεργο δεν φαίνεται να υπάρχει καλύτερο αύριο για αυτούς τους δυο νεαρούς αλλά και για πολλούς περισσότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...