Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα θα είδατε ότι κυκλοφόρησε μια δήλωση στήριξης προς τον Βασίλη Σπανάκη και τους Ενωμένους Πολίτες, που φέρει και την υπογραφή μου.

Θέλω να σας πω ότι για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να στηρίξω το Βασίλη Σπανάκη και τη νέα δημοτική παράταξη Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο-Ταύρο.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή, είναι το αίσθημα εμπιστοσύνης προς τα άτομα που απαρτίζουν τον πυρήνα των Ενωμένων Πολιτών, οι μοντέρνες προτάσεις και αντιλήψεις που εκφράζουν οι Ενωμένοι Πολίτες για μια νέα μορφή διοίκησης στο δήμο και η ανάγκη για ριζική αλλαγή σε πρόσωπα και νοοτροπίες στη διοίκηση του δήμου.

Θέλω να δεσμευτώ ότι η φωνή του Ζούμε Μοσχάτο θα συνεχίσει να είναι ανεξάρτητη παρά τις προσωπικές μου προτιμήσεις, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα κερδίζοντας το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων υποψηφίων δημάρχων που κατα καιρούς έχουν εμπιστευτεί το blog για να εκφράσουν και να προβάλουν τις θέσεις τους.

Το Ζούμε Μοσχάτο δεν λειτούργησε ποτέ, ούτε πρόκειται να λειτουργήσει ως δεκανίκι κανενός. Δεν είναι ευκαιριακό, ούτε εποχιακό blog και δεν πρόκειται να προσβάλει τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους πολλούς ή λίγους αναγνώστες του, η οποία ξεκινά από το 2007 όταν ακόμα όλοι οι άλλοι αγνοούσαν τη λέξη blog.
Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε να τα λέμε και μετά τις δημοτικές εκλογές χωρίς πολιτικά χρώματα και στεγανά.

Με εκτίμηση σε όσους και όσες με διαβάζετε όλα αυτά τα χρόνια,

Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...