Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Πρωτοβουλία στήριξης της τοπικής οικονομίας

Η οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει πλέον όλους. Επιχειρηματίες, επαγγελματίες και καταναλωτές όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.
Έτσι και στο Μοσχάτο καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα που χαρακτηρίζεται από τα δεκάδες ξενοίκιαστα καταστήματα μόνο επί της Μακρυγιάννη!
Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε; Η απάντηση ίσως είναι μια συντονισμένη κίνηση ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, από εμάς τους ίδιους τους πολίτες! Επιχειρηματίες, επαγγελματίες και καταναλωτές ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας ο ένας στον άλλο! Πως; Πολύ απλά: Όσες επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανταποκριθούν στη πρόσκληση αυτή, μπορούν να στείλουν τις προσφορές τους στο moschato@windowslive.com. Στη συνέχεια οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν και θα προβληθούν μέσω του blog Ζούμε Μοσχάτο αλλά κυρίως στα μέλη της ομάδας Ξέρεις ότι είσαι από το Μοσχάτο όταν... στο facebook χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση. Η ομάδα αριθμεί αυτή τη στιγμή (12/7/10, 22:00) τα 1779 μέλη και αποτελεί τη πιο δημοφιλή και δραστήρια ομάδα Μοσχατιωτών και φίλων του Μοσχάτου στο facebook! Σκεφτείτε λοιπόν να γνωρίσουν την επιχείρηση σας 1779 άνθρωποι!
Έτσι είμαστε κερδισμένοι όλοι! Και οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις!



Στείλτε τώρα τις προσφορές και δηλώστε συμμετοχή στη πρωτοβουλία της ομάδας “Ξέρεις ότι είσαι από το Μοσχάτο όταν...” γιατί ξέρεις ότι είσαι από το Μοσχάτο όταν βοηθάς και εσύ να ξεπεράσουμε τη κρίση!




Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 19/7/2010


Δεκτές προσφορές από κάθε είδους επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Μοσχάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...