Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Δύο στα δύο κατά της "παραλαϊκής"!

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου του 2009 και ο δήμος μας ετοιμάζεται για το καρναβάλι, αφίσες, εγκαταστάσεις, φωτισμοί, μικροφωνικές και ένας οργασμός προετοιμασιών για το μεγάλο γεγονός. Στη διασταύρωση των οδών Αργοστολίου και Σολωμού που τόσα χρόνια λάμβανε μέρος ένα άλλο καρναβάλι επικρατεί σήμερα για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η τάξη και η ηρεμία. Η δημοτική αστυνομία κάνει για δεύτερη φορά αισθητή την παρουσία της εμποδίζοντας τους επίμονους μικροπωλητές να απλώσουν την πραμάτεια τους, λίγοι θαρραλέοι όπως ο γραφικός τσιγγάνος με το datsun με τα χαλιά αψηφά τις προειδοποιήσεις και καταφέρνει να πουλήσει 2-3 χαλιά ίσα ίσα να βγει το μεροκάματο και να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη περιοχή. Παράλληλα το υπόγειο λαθρεμπόριο τσιγάρων ζει και βασιλεύει αφού έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται πάγκο, αλλά μια καλή καβάτζα για να αφήσεις τη μαύρη σακούλα σκουπιδιών με τις κούτες με τα τσιγάρα. Με δυο λόγια η μέρα είναι καλή, μπορεί να μην έχεις να παρκάρεις λόγω της κίνησης της μέρας, αλλά λείπει αυτός ο εκνευρισμός της φασαρίας των σκουπιδιών και της μιζέριας που έδινε η εικόνα του δρόμου.
Μπράβο στο δήμο και τη δημοτική αρχή, όπως είπαμε έπρεπε να περάσουν δεκαετίες για ασχοληθεί με το θέμα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Για να είμαστε όμως δίκαιοι όχι μόνο με τη δημοτική αρχή, αλλά και με τους ευατούς μας, θα είμαστε εδώ κάθε Τρίτη για να ελέγχουμε αν ο δρόμος θα έχει τη σημερινή εικόνα ή αυτή που είχε πριν από δυο βδομάδες.
Η δημοτική αστυνομία του Δήμου Μοσχάτου.

Η διασταύρωση χωρίς τους πάγκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...