Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου στο Ταύρο


Η ίδρυση του Παντοπωλείου θα γίνει από την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αποστολή, σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, ο οποίος παραχώρησε τον χώρο που βρίσκεται στον Ταύρο (ύστερα από κοινή απόφαση της Δημοτικής Αρχής με την Αντιπολίτευση).

Φυσικά, δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για την περιοχή Μοσχάτου - Ταύρου και τους κατοίκους, σε μια τέτοια εποχή κρίσης που ζούμε. Ο Αρχιεπίσκος Ιερώνυμος τόνισε ότι προτίθεται να προχωρήσει στη δημιουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων και σε άλλες περιοχές.


Σημαντικό ρόλο για τις εξελίξεις διαδραματίζει ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Γαβριήλ Παπανικολάου, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα Μοσχατιώτης και δείχνει ότι δεν ξεχνάει την περιοχή του, τιμώντας την με την προσφορά του, ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά του Αρχιμανδρίτη του Ι.Ν. Εσταυρωμένου π. Ισίδωρου Μπαϊρακτάρη.


Από την μεριά του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, οι δύο άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα είναι ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης, Βασίλης Σπανάκης, οι οποίοι ξεπερνούν τις πολιτικές διαφωνίες μπροστά στο κοινό καλό.

Οι τελευταίοι, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τους Αντιδημάρχους Βασιλική Καραβία, Πέτρο Δημητρίου και Γιώργο Δαμηλάκο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου Απόστολο Σιώκα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Πηνιώτη, Σταμάτη Καζαντζή και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Φελλάς επισκέφθηκαν το σημείο και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι η διαδικασία προχωράει γρήγορα και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις για την επίσημη λειτουργία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...