Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε χτες το νέο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο

Πραγματοποιήθηκαν χτες τα εγκαίνια του νέου Σπιτιού του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο. Το νέο Σπίτι θα μπορεί να φιλοξενεί 25 παιδιά από 2.5 έως 18 ετών προσφέροντας τους μια ζεστή αγκαλιά που τόσο τους λείπει.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο.

Χάρη στις χορηγίες εταιρειών και την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, καταφέραμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να πραγματοποιήσουμε μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά μας και τους σημαντικούς χορηγούς μας που έκαναν το νέο σπίτι πραγματικότητα.

Αρχικά, στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου παρουσιάστηκε από την κα. Νόνη Δούνια το νέο μας σπίτι και παράλληλα τιμήσαμε τους σημαντικούς μας υποστηρικτές.



Ενεργό ρόλο είχαν τα παιδιά μας που με μεγάλη χαρά συμμετείχαν παρουσιάζοντας τα ίδια το νέο τους σπίτι αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου!

Η γιορτή μας συνεχίστηκε στο νέο μας σπίτι με τον Αγιασμό και την κοπή της κορδέλας.

Το σπίτι μας σήμερα άνοιξε και επίσημα την «αγκαλιά» του στα 25 παιδιά μας, από 2,5 έως και 18 ετών, που μέχρι πρότινος μεγάλωναν στο σπίτι μας στη Νίκαια.

Λίγα λόγια για το νέο μας σπίτι στο Μοσχάτο:

Το σπίτι μας ξεκίνησε από την δωρεά μίας μονοκατοικίας από την κα. Αλεξάνδρα Νίκα. Το σπίτι αυτό κατεδαφίστηκε και τη θέση του πήρε ένα τετραώροφο, ολοκαίνουργιο, λειτουργικό και ικανό να στεγάσει 25 παιδιά, διαφόρων ηλικιών.

Το νέο μας σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή των GOODY’S με το ARGOUDAKI το 2008 και του Ελβετικού Οργανισμού LIMMAT FOUNDATION. Σημαντική και καθοριστική, όμως, ήταν και η συμμετοχή της Τεχνικής εταιρείας ΕΜΒΑΤΗΣ Α.Ε., η οποία προσέφερε όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν.

Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και πολλών άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας είδη και υπηρεσίες δωρεάν.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση και το φωτογραφικό υλικό από http://www.hamogelo.gr/48.1/Press-Kit

Περισσότερες πληροφορίες για το σπίτι μας στο νέο μας site www.hamogelo.gr και http://www.hamogelo.gr/137-1/17/To-spiti-mas-sto-Mosxato



Χορηγοί Εκδήλωσης:

«ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ» - Αίθουσα Δεξιώσεων Οργάνωση Εκδηλώσεων Catering
«Μεταλλίδης Α. Κωνσταντίνος» - Παραγωγές Εκδηλώσεων
«Photogenic ΕΠΕ» – Φωτογραφική κάλυψη
«Magnet» – Διαφημιστική Εταιρεία
ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Μαγνητοσκόπηση

Με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...