Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία πράξη αύριο στο σήριαλ Σπανάκη-Κρεμμύδα

Αύριο στο Εκλογοδικείο θα λάβει χώρα η τελευταία πράξη σήριαλ Σπανάκη-Κρεμμύδα. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται, ότι θα δικαιωθεί απόλυτα η πλευρά Σπανάκη, που από τη πρώτη στιγμή έλεγε ότι η διαφορά είναι πάνω από δυο ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φαίνεται  ότι θα αναγνωριστούν υπέρ Ενωμένων Πολιτών (Σπανάκης)14 ψηφοδέλτια, ενώ από τους Πολίτες Μπροστά (Κρεμμύδας) θα θεωρηθούν άκυρα γύρω στα 150 ψηφοδέλτια. Από τη μεριά τους οι Πολίτες Μπροστά έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τις διαδικασίες επανακαταμέτρησης. Η λήξη του σήριαλ αυτού κάνει πολλούς από τους σκεπτόμενους και ενεργούς δημότες, να πιστεύουν ότι θα αποτελέσει τη λήξη της εσωστρέφειας στους κόλπους της αντιπολίτευσης στο Δήμο αλλά και την έναρξη μιας περιόδου δημιουργικής αντιπολίτευσης και ουσιαστικής παρέμβασης στα δημοτικά δρώμενα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επιβεβαιωμένες σου πληροφορίες ότι θα δικαιωθεί ο Βασίλης είναι απλά προπαγάνδα!!! Λες και δεν ξέραμε τι θα έγραφες... Μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την κοινή γνώμη γιατί απλώς εκτίθεσαι μικρέ μου φίλε. Τα 'χουμε πει και παλιότερα: είσαι έξυπνο παιδί, μορφωμένο, από καλή οικογένεια και με μεγάλη καλλιέργεια. Δυστυχώς όμως δεν εννοείς να ξεκολλήσεις από τα καθιζήματα που σε καθοδηγούν εκεί που θέλουν... Σου λείπει η εμπειρία για να ξεκολλήσεις από τα "φουστανάκια" της λερωμένης παράταξης που ακολουθείς, να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι και να δεις αντικειμενικά τα πράγματα.
Ακόμη και η ύπαρξη του blog σου είναι βάσει των οδηγιών που σου δίνουν!
Ξύπνα! Απλά ξύπνα!!!! Έχεις ακόμη το ακαταλόγιστο λόγω ηλικίας, αλλα πρόσεχε γιατί σε λίγα χρονάκια όλοι θα σε βλέπουν και θα κουνάνε το κεφάλι, όπως κάνουν τώρα με τον εντολέα σου.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα το δημοσιεύσεις. Βλέπεις, τόσα και τόσα σχόλιά μου έχεις λογοκρίνει κι έχεις κοινώς πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Η αλήθεια πονάει, κι εσύ δεν την αντέχεις φαίνεται... Σε μια τέτοια περίπτωση, περαστικά μικρέ μου "λεφτά"...

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Πραγματικά δεν έχω λόγια!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...