Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Τρακάρισμα Σολωμού και Αργοστολίου

Για άλλη μια φορά έγινε τρακάρισμα στη διασταύρωση των οδών Σολωμού και Αργοστολίου. Τα ατυχήματα στο ίδιο σημείο κοντεύουν να γίνουν από ρουτίνα, "θλιβερή" παράδοση. Είναι δεκάδες τα τελευταία χρόνια τα καταγεγραμμένα και από τη τροχαία ατυχήματα αλλά δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου. Το αυτοκίνητο που παραβίασε σήμερα εκτοξεύθηκε πάνω στο απέναντι πεζοδρόμιο, σκεφτείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να συμβεί αν εκείνη τη στιγμή υπήρχε κάποιος πεζός σε εκείνο το σημείο. Είναι φανερό ότι το στοπ δεν αρκεί, είναι αναγκαιότητα η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη. Απευθύνουμε έκκληση προς κάθε υπεύθυνο και πρωταρχικά προς το δήμο να κάνει κάποια κίνηση ώστε στο μέτρο του δυνατού να αποφύγουμε θύματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σολωμου και Αργοστολιου ειναι ενα απο τα πιο ανοιχτα σημεια του Μοσχατου και το οποιοδηποτε τρακαρισμα γινεται εκει ειναι ανευθυνοτητα των ιδιων των οδηγων.Στις οδους καποδιστριου και κοραη να δεις τη ατυχηματα εχουν γινει και ποσα θυματα εχουμε θρυνησει.Για οποιους δεν ξερουν ο δημος δεν μπορει να κανει κατι για φωτεινο δηματοδοτη.Στο παρελφον που ειχε αναφερθει στην αστυνομια η απαντηση ηταν οτι αν δεν θρυνησουμε 10 θυματα δεν μπορει να μπει.Οποτε ολοι οι οδηγει πρεπει να προσεχουν και να μην τρεχουν στα στενα του Μοσχατου

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Προφανώς είναι υπαιτιότητα των οδηγών ότι παραβιάζουν το στοπ της Σολωμού, αλλά αν νίπτουμε τα χέρια μας είναι σαν να λέμε "Ας πρόσεχαν!".
Προφανώς ο δήμος δεν είναι η τροχαία, ούτε θα γίνει και ούτε πρέπει να γίνει, αλλά είναι φορέας και σαν φορέας έχει τα μέσα και το κύρος να διεκδικίσει κάτι τέτοιο, εμείς σας απλοί πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια ενέργεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...