Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Όρμος Φαλήρου: επισπεύδονται οι μελέτες ανάπλασης


Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκο Σηφουνάκη και με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλία Λιακόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Ολυμπιακής Αξιοποίησης Γιάννη Πυργιώτη και υπηρεσιακών παραγόντων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Υπουργείο με θέμα την προετοιμασία – ολοκλήρωση των μελετών ανάπλασης του Φαληρικού όρμου και το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών ένταξης στο ΕΣΠΑ.


Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η επίσπευση της διαδικασίας ολοκλήρωσης των μελετών καθώς και η επιπρόσθετη χρηματοδότησή τους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ , Νίκος Σηφουνάκης , σημείωσε ότι: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των μελετών για το μεγάλο αυτό έργο το οποίο είναι έργο πνοής και για την περιοχή και για ολόκληρη την Περιφέρεια της Αττικής. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια και την Εταιρεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης συμφωνήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος του όλου έργου».

Πηγή: Econews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...