Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση Σπανάκη στη συνέντευξη Ευθυμίου

Το blog Μοσχάτο Live σήμερα φιλοξενεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Ανδρέα Ευθυμίου. Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του Ανδρέα Ευθυμίου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ και εδώ. Με αφορμή τα όσα δήλωσε Ανδρέας Ευθυμίου, ο Βασίλης Σπανάκης απαντά τα εξής:



"To καθεστώς το οποίο ο κ. Ευθυμίου εκπροσωπεί με σημερινή ανακοίνωσή του, υπό το βάρος της ήττας που βλέπει να έρχεται την Κυριακή, εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό μου.

Κύριε Ευθυμίου ασφαλώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σαλταδόρος της πολιτικής και να αλλάζω κόμματα και πολιτικές απόψεις σαν τα πουκάμισα, όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε εσείς. Οι κατηγορίες του συνυποψήφιου σας Θανάση Ντερέκα για τον διορισμό τόσο τον δικό σας, όσο και της συζύγου σας είναι ακόμη νωπές.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς στηρίζουν την ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη παράταξή μας. Αυτή είναι η καλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση στα ασύστολα ψεύδη σας και την πολιτική συκοφαντία που έχετε εξαπολύσει εναντίον μου, εσείς και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.
Ως τοπικός εκπρόσωπος της Μνημονιακής Πολιτικής αντί επιθέσεων στο πρόσωπό μου καλύτερα θα ήταν να απολογηθείτε σε όσους με απίστευτη βαναυσότητα πλήττονται από την πολιτική της Τρόϊκας. Το καλοκαίρι καταθέσαμε ως παράταξη συγκεκριμένο πρόγραμμα με μέτρα κοινωνικής στήριξης. Ως εκπρόσωπος της Μνημονιακής Πολιτικής τα απορρίψατε. Προσπαθείτε να κρύψετε την υποστήριξή σας στο Μνημόνιο με συκοφαντίες και ψεύδη.
Σήμερα κύριε Ευθυμίου το Μοσχάτο πλημμύρισε για μια ακόμη φορά. Τι έχετε να πείτε στους πολίτες;
Τι έχετε να πείτε στους πολίτες για τα 7.000.000 Ευρώ χρέη και το 1.250.000 Ευρώ ανεξόφλητα τιμολόγια που αφήνετε κληρονομιά στο νέο Δήμο;
Τι έχετε να πείτε για την κατασκευή δεξαμενής λυμάτων 3.000 τ.μ. που θέλατε να κατασκευάσατε με τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην παραλία του Μοσχάτου, μετατρέποντας την σε βόθρο της Αττικής; Σχέδιο που αποτρέψαμε καταγγέλοντάς το δημόσια.
Τι έχετε να πείτε για αλληλοκατηγορίες για αδιαφάνεια σχετικά με το πολιτιστικό κέντρο από στελέχη της παράταξής σας;
Τι έχετε να πείτε για την αύξηση της εγκληματικότητας;
Τι έχετε να πείτε για την τρομοκρατία που ασκείτε τις τελευταίες ημέρες στους δημοτικούς υπαλλήλους;
Κύριε Ευθυμίου στην ένοχη πολιτική σας, θέλατε συνενόχους την αντιπολίτευση. Δεν τη βρήκατε.
Την προηγούμενη Κυριακή το 70% καταδίκασε την πολιτική σας. Αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός. Εσείς επικαλείστε δημοσκοπήσεις; Στον γυάλινο κόσμο που ζείτε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μήνυμα της κάλπης.

Βασίλης Σπανάκης
υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...