Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πολίτες Μπροστά: Ψήφο κατα συνείδηση τη Κυριάκη


Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι


Από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αναδείχτηκτε στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου μια νέα συλλογικότητα. Μια συλλογικότητα με αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, ξεκάθαρες θέσεις και πάγιες πολιτικές αρχές.
Μια συλλογικότητα που πιστεύει ότι η δημοτική αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη, διεκδικητική, μακριά από κομματικά ιερατεία, μακριά από κάθε είδους μηχανισμούς, μακριά από σκοπιμότητες που παραβιάζουν την ταυτότητα και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μια συλλογικότητα που έχει συγκεκριμένη θέση για το περιβάλλον, για τα νευραλγικά σημεία του νέου Δήμου, για τα δημόσια αγαθά, για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού από την επιθετική οικονομική πολιτική. Έχει σχέδιο ισχυρό για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Στη βάση αυτών των θέσεων και αρχών διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η κάθε ημέρα, θα είναι ημέρα αγώνα για την πρόοδο του νέου Δήμου και των δημοτών μας.
Διαβεβαιώνουμε ότι όταν χρειάζεται θα είμαστε χρήσιμοι και δημιουργικοί, αλλά όταν επίσης χρειαστεί να προασπίσουμε θέσεις και αρχές θα είμαστε απόλυτοι και μαχητικοί.
Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν ότι η κάθε ημέρα, θα είναι ημέρα δικαίωσης της πολιτικής τους επιλογής. Ημέρα που θα πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις μας.
«Οι Πολίτες Μπροστά» είναι ένα κίνημα πολιτών πολυσυλλεκτικό και πολυδιάστατο, το οποίο δεν στρατολογείται και δεν περιχαρακώνεται σε κομματικά στρατόπεδα.
«Οι πολίτες Μπροστά» έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου μετώπου πολιτών, με δομή και ιεραρχεία, αλλά στη βάση της ελεύθερης βούλησης και όχι στη βάση της ομογενοποιημένης αγέλης.
Αντιλαμβανόμαστε τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, ως ώριμους πολίτες και όχι ως εντολοδόχους ψηφοφόρους.
Η επόμενη Κυριακή είναι για μας η επαναεπιβεβαίωση αυτής της ταυτότητας.
Οι συνδημότες μας έχουν όλες τις πληροφορίες, όλη την ενημέρωση, έχουν αδιάσειστο κριτήριο, γνώση και εμπειρία, ώστε ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θα πράξουν.
Η μόνη πολιτική μας γραμμή είναι αυτή που θέσαμε εξαρχής στην τοπική κοινωνία. Αυτή είναι η μόνη γραμμή την οποία δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε τα επόμενα τριάμιση χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...