Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Το έργο στον ΗΣΑΠ έχει τη σφράγιδα του Βασίλη Σπανάκη!


Επιτέλους λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει! Τουλάχιστον σαν αδικία μπορεί να χαρακτηριστεί η αντιμετώπιση του τοπικού τύπου στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανάκη όσον αφορά το θέμα λειτουργίας του τμήματος Ν.Φάληρο-Καλλιθέα.
Έφτασαν να χρεώνουν την επαναλειτουργία του σταθμού στο δήμαρχο Πειραιά λες και τον έπιασε ο πόνος για το Μοσχάτο.  Άσε που η παρέμβασή του έγινε λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί το τελείωμα του έργου και ο ίδιος την ίδια στιγμή βρίσκεται στο Δ.Σ. του οργανισμού! (λες και δεν το ήξερε ήδη..) 
Από την άλλη για το συμπολίτη μας Βασίλη Σπανάκη, που υπήρξε 2,5 χρόνια πρόεδρος του ΗΣΑΠ και επί της δικής του προεδρίας ο σταθμός αναδείχτηκε και πρασίνισε τελικά δεν γίνεται ούτε λόγος.
Ας μην ξεχνούμε επίσης, ότι με δική του πρωτοβουλία αναδείχτηκε το μοναδικό πλατυφόρι που διασώζεται από το 1869! Είδατε κανένα να μιλάει γιαυτό;
Μήπως και γιαυτό να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Πειραιά;
Και επειδή από σήμερα το πολύ αύριο, που μπαίνει σε λειτουργία ο σταθμός, ο Βασίλης Σπανάκης θα εντείνει τον αγώνα του για τη έναρξη του έργου του δεύτερου σταθμού στους Ταξιάρχες, που η δημοπράτησή του κολλάει στη δημοτική αρχή και στη νέα ηγεσία του υπουργείου μεταφορών, τι θα πει ο τοπικός τύπος; Πάλι θα σιωπήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...