Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Aνησυχιες ενός νέου καταστηματάρχη

Ο αναγνώστης Θ.Ζ. έγραψε στο τοίχο του group του Ζούμε Μοσχάτο στο facebook (http://www.facebook.com/group.php?gid=66901695940#/topic.php?uid=66901695940&topic=11528):

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΔΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!Π.Χ ΣΤΗΝ Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ 3 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΩΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ??????"

Είναι αλήθεια ότι οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα του Μοσχάτου δεν λαμβάνουν τη στήριξη που χρειάζονται. Φαίνεται ότι ο Δήμος δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για την ενίσχυση τους. Τα σχόλια αυτά δεν έχουν σκοπό ούτε να δαιμονοποιήσουν τον Δήμο, ούτε να κατηγορήσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Αποτελούν πρόταση, ερέθισμα προς τον Δήμο να υιοθετήσει άμεσα ένα στρατηγικό σχέδιο ενίσχυσης των καταστημάτων, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. Γιατί; Γιατί βέβαια τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις αποτελούν την παχιά αγελάδα του δήμου! Αν η πόλη μας έχει καταστήματα που δεν βγάζουν τα έξοδα τους πως θα έχει και ο Δήμος έσοδα; Σήμερα η κρίση είναι μεγάλη. Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις πνίγονται από τα έξοδα και ο Δήμος από τα ελλείμματα

Κυριολεκτικά σήμερα κρίνεται απαραίτητο να εφαρμόσουμε το "κράτα με να σε κρατώ".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι πολυ ασχημο απο την μια να ακους πως ο δημος του μοσχατου ειναι ενας απο τους πιο πλουσιους και απο την αλλη να βλεπεις πως δεν ασχολειτε με τα κοινα ενω εχει την δυνατοτητα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SE LIGO EINAI EKLOGES KAI AKOMI TIPOTA GIA TA MAGAZIA!!!!!!!!

Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου είπε...

Εντός των ημερών να βρω λίγο χρόνο και θα ασχοληθώ με το θέμα. Ας μειώσουν τα ενοίκια οι ιδιοκτήτες! Είναι μια πρώτη κίνηση! Ας το κάνουν και θα βγούν όλοι κερδισμένοι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...