Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η απόφαση του Πρωτοδικείου δικαιώνει το Ζούμε Μοσχάτο - Ποιοι μένουν εκτός;

Οριστικά στη δεύτερη θέση με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ο συνδυασμός Ενωμένοι Πολίτες και με μια έδρα επιπλέον από τους Πολίτες Μπροστά. Συγκεκριμένα η κατανομή των εδρών με τα νέα αποτελέσματα γίνεται ως εξής:


Ενωμένοι Πολίτες (Β. Σπανάκης): 5 έδρες (3 Μοσχάτο - 2 Ταύρος)
Πολίτες Μπροστά (Α. Κρεμμύδας): 4 έδρες (3 Μοσχάτο - 1 Ταύρος)



Η σημερινή απόφαση δικαιώνει απόλυτα παλαιότερες σχετικές δημοσιεύσεις του Ζούμε Μοσχάτο και αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους βιάστηκαν να ασκήσουν αρνητική κριτική. 


Ειδικότερα το επισφράγισμα του αποτελέσματος, κλείνει τη συζήτηση για επαναληπτικές εκλογές στο Μοσχάτο και αφήνει οριστικά εκτός Δημοτικού Συμβουλίου πολύ γνωστά ονόματα τόσο από το Μοσχάτο όσο και από το Ταύρο. Συγκεκριμένα από το Μοσχάτο μένουν εκτός για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οι Παπαθεοδώρου Τζένη και ο Πέππας Θωμάς, που συμμετείχαν στο συνδυασμό Πολίτες Μπροστά, ενώ από το Ταύρο μένουν εκτός οι Ψύλλας Παναγιώτης, Καλουμένου Ειρήνη, Ανδρέου Σωτήριος και Καπλάνης Παναγιώτης, που επίσης συμμετείχαν στους Πολίτες Μπροστά. Ειδικότερα στη περίπτωση του Ταύρου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι έμειναν εκτός πρόσωπα τα οποία είχαν θέσεις ευθύνης στο Δήμο. Τέλος από το Μοσχάτο εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μετά από 2 συνεχείς θητείες μένει ο Αντώνης Λιβάνιος.

1 σχόλιο:

ΜΕΛΙΣΤΑΣ είπε...

Γιώργο μου, πριν κάνεις σχόλια για επαναληπτικές εκλογές διάβασε αν θέλεις το νόμο και θα καταλάβεις. Σου τα επισημαίνω τα ανωτέρω για να μην πέφτεις σε παγίδες. Οι ενστάσεις κατατίθενται αμέσως μετά την ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο.
Καλή χρονιά σου εύχομαι !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...