Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς την παραλία μας!

Άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς την παραλία μας, τη στιγμή που πέρσι τέτοια εποχή μεγάλη ήταν η κάψα πολλών να "αγωνιστούν" για τη διεκδίκηση του δικαιώματός μας για μια προσβάσιμη παραλία, με λειτουργικές χρήσεις για όλους τους δημότες!
Σχέδια-μακέτες-οράματα τα έβαλαν μέσα σε ένα κουβά και τέλος μας σερβίρισαν την αναγκαιότητα να ενωθούμε με το Ταύρο! Όχι πως εμείς έχουμε τίποτα με τους βόρειους γείτονες μας, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά δικά μας προβλήματα και δεν ξέρω αν μπορούμε να φορτωθούμε κι άλλα;!
Αλλά όλοι αυτοί που έβαζαν το Μοσχάτο "πάνω απ' όλα" τώρα δεν τολμούν να αντιπαρατεθούν με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, που επιβάλλουν τη συνένωση. Βλέπετε αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ας κάτσουμε να το απολαύσουμε!
Σημασία έχει πως εμείς για άλλη μια χρονιά είμαστε οι φτωχοί συγγενείς της παραλιακής ζώνης της Αθήνας, πολίτες β' κατηγορίας σίγουρα κατώτεροι από τους κατοίκους του Π.Φαλήρου, του Αλίμου ακόμη και της Καλλιθέας που μπορεί να μην έχει παραλία πρότυπο αλλά είναι καλύτερα από εμάς!
Μέχρι τότε δροσιστείτε οπουδήποτε αλλού εκτός από το Μοσχάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...