Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Προσφορές στην αγορά του Μοσχάτου

Με αφορμή το group "ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ "ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ" στο facebook, έψαξα να βρω, αν υπάρχουν προσφορές καταστημάτων και επιχειρήσεων στην αγορά της πόλης μας, η οποία τουλάχιστον σε επίπεδο λιανικού εμπορίου δείχνει ότι περνά δύσκολες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, ή τουλάχιστον δεν προβάλετε σωστά προς το καταναλωτικό κοινό. Μια ενδιαφέρουσα πηγή που αναφέρει κάποιες προσφορές βρήκα εδώ: http://www.4uthesite.com/results.php?p=SArea&did=77&t=attiki&where=all&NAV_AREA.
Από εκεί και έπειτα δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο. Θα ήταν ευχάριστο να δούμε μια κίνηση των καταστημάτων ιδιαίτερα λιανικής σε συλλογικό επίπεδο για προσφορές στους κατοίκους της πόλης.
Η πρόταση για "κάρτα νέων" είναι καλή, βρίσκει βέβαια την προσωπική τουλάχιστον διαφωνία, δεν πρέπει να ζητάμε, πρέπει να προτείνουμε, και πρέπει και οι επιχειρηματίες της πόλης μας, μικροί και μεγάλοι, να προτείνουν και αυτοί, να κάνουν κινήσεις να κρατήσουν το αγοραστικό κοινό κοντά στην αγορά της πόλης για το κοινό μας συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...