Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σπανάκης: Κρύβουν την ανικανοτητά τους πετώντας λάσπη!

Δήλωση Βασίλη Σπανάκη για τα όσα εξελίχθηκαν στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

«ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ»

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και η παράταξη Ευθυμίου έχει εγκλωβιστεί στα ενδοπαραταξιακά προβλήματά της αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά και καίρια ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας και τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Την ίδια ώρα που η Δημοτική Αρχή δείχνει ανικανότητα και φανερώνει τις κακές επιλογές της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου μας και των συμπολιτών μας, επιδίδεται σε προσωπικές αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις εφαρμόζοντας μικροπολιτική του
καφενείου, υποβαθμίζοντας με τραμπουκισμούς συνολικά το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και κυρίως τη διαδικασία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντί η Δημοτική Αρχή να επιδίδεται στα ανωτέρω καλύτερα να ασχοληθεί, ως οφείλει, με τα δημοτικά χρέη, όπως για παράδειγμα το χρέος των 5.476.740,31 ευρώ προς τους προμηθευτές, τις υποχρεώσεις των 11.908.017,65 ευρώ προς τις Τράπεζες, την
αναποτελεσματικότητα απορρόφησης ποσού 1.400.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο,

την έλλειψη στρατηγικής για τη διεκδίκηση της παραλίας μας προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών μας, την έναρξη λειτουργίας του σταθμού Προαστιακού στον Ταύρο, την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή μας, τη βιωσιμότητα των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του Δήμου μας, τα τμήματα των δομών του Δήμου που κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, και κυρίως με την καθημερινή ζωή των πολιτών της περιοχής μας που κινδυνεύουν να χάσουν το Ι.Κ.Α από την περιοχή μας, την Εφορία κ.α. εξαιτίας της αδράνειας της Δημοτικής Αρχής και της σύμπλευσής της με τις κυβερνητικές επιλογές των τελευταίων μηνών.

2 σχόλια:

Τα αποκαλυπτήρια.... είπε...

Προς ΣΤ
1. Ξεχνάτε ότι διαλύσατε την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ με την απαίτηση σας να γίνετε αντιδήμαρχος του κυρίου Παπαδημητρίου επειδή είσαστε άνεργος και απαιτούσατε έμμισθη θέση.
2. Τι μισθό παίρνατε στην υπηρεσία , με τι προσόντα , πως προσληφθήκατε και πόσες ώρες πηγαίνατε ;
3. Τι αποζημίωση πήρατε όταν συνταξιοδοτηθήκατε και πόσες εισφορές είχατε δώσε για αυτό;
Σύντομα θα έχετε και άλλες ερωτήσεις.
Προς κ. Μηχανικό
1. Τι Εφορεία δίνετε;
2. Πόσα αυθαίρετα αποκτήσατε;
3. Ποιο το πόθεν έσχες σας;
4. Τι καταθέσεις έχετε και πού και αν φορολογούνται ,
Σύντομα και άλλες αποκαλύψεις .
Για τα υπόλοιπα μέλη έρχονται σύντομα άλλες ερωτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τραγελαφος η ομαδα της Δημοτικης Αρχης, ανακαλυψαν σταγονιδια της Χουντας, ακολουθοντας πιστα τη τακτικη των πολιτικων τους προισταμενων (πχ Μπεγλιτης). Ειναι αυτοι που εκαναν καριερα και εφαγαν ψωμι παριστανοντας των επαγγελματιες "δημοκρατες". Συνδικαλιστες, δημοσιοι υπαλληλοι και λοιποι κρατικοδιαιτοι που εθεσαν τον ευατο τους σε εντεταλμενη υπηρεσια του κομματος που εκανε πολλες φορες κουρελοπανο το Ελληνικο Συνταγμα (Μνημονιο) Αυτοι λοιπον οι επαγγελματιες αυλοκολακες και χειροκροτητες των κοινοβουλευτικων δικτατορων που ακομα κομπαζουν με τις φωτογραφιες που εβγάλαν στο πλευρο των λαμογιων της κεντρικης πολιτικης σκηνης ερχονται σημερα να επαναλαβουν τη παραδοσιακη πρασινη τακτικη του σκληρου ροκ που κληρονομησαν απο τον Ελληνα Γκεμπελς Κωστα Λαλιωτη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...