Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κοινή επιστολή Ευθυμίου-Ασκούνη στο πρωθυπουργό για τη παραλία


Κοινή επιστολη με θέμα την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, απέστειλαν προς τον πρωθυπουργό οι Δήμαρχοι Μοσχάτου-Ταύρου και Καλλιθέας.
Στην κοινή τους επιστολή οι δυο Δήμαρχοι τονίζουν την ανάγκη συμμετοχής των Δήμων στο φορέα διαχείρισης του έργου.
  
Διαβάστε την επιστολή εδώ

Χριστουγεννιάτικο Bazzar στο Παρέσα στο Μοσχάτο


Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησε χτες το πρόγραμμα "Ανοιχτές Αυλές" στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Τομέας Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου πρόκειται να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα των “Ανοιχτών Αυλών”. Πρόκειται για ένα πρότυπο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού που απευθύνεται δωρεάν σε παιδιά 6-12 ετών. Δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της πόλης να γνωρίσουν τα πιο δημοφιλή και μη Ολυμπιακά Αθλήματα, υπό την επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής. Πρόκειται για τα αθλήματα του μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και πινγκ-πονγκ, τα οποία διδάσκονται στις σχολικές αυλές και στις αίθουσες των σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου.
Το φετινό πρόγραμμα των “Ανοιχτών Αυλών” ξεκινά από τις 3 Δεκεμβρίου και λήγει στις 15 Ιουνίου. Στο Μοσχάτο το πρόγραμμα θα γίνεται στο 1ο, 3ο και 6ο δημοτικό και στον Ταύρο το 1ο και το 4ο δημοτικό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου. Τα σχολεία θα ανοίγουν τις αυλές και τις αίθουσές τους από τις 4.30 μέχρι τις 8.00 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 13.45 το μεσημέρι κάθε Σάββατο, ανάλογα με το πρόγραμμα που υπάρχει στα σχολεία και έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου www.dimosmoschatou-tavrou.gr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...