Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Νέα ισχυρή διοίκηση για το Μοσχάτο


Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα της Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη εξέδωσαν οι ιθύνοντες του Μοσχάτου.


«Την Τετάρτη (25/4/12) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Μοσχάτου. Μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα εκλέχθηκε ομόφωνα η Νέα Διοίκηση του Συλλόγου για τα επόμενα 2 χρόνια. Μια Διοίκηση, η οποία κατέθεσε συγκεκριμένο πρόγραμμα μετεξέλιξης του σωματείου σε υψηλότερα πρότυπα και με συγκεκριμένους πολύ αισιόδοξους στόχους για το μέλλον του συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο διευρύνθηκε με συμμετοχή νέων προσώπων (ονόματα έκπληξη) τα οποία θα ανακοινωθούν της επόμενες ημέρες σε συνέντευξη τύπου μαζί με το πλάνο μας για την επόμενη χρονιά».


Μετά τιμής


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Μοσχάτου




Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Εκλάπη φορτηγό μεταφορικής από το Μοσχάτο

Πριν λίγες μέρες λάβαμε στο Facebook το παρακάτω μήνυμα. Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία και την εταιρία:

Έκλάπη φορτηγό Δ.Χ. mercedes 817 mod. 95 άσπρο με μπλε μουσαμά που γράφει ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ από την περιοχή του Μοσχάτου το Σάββατο 31/3 και ώρα 6:20 π.μ..

Δίδεται αμοιβή.

Δελτίο Τύπου για το Πράσινο Σημείο στο Ταύρο

ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ”

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δημαρχείο του Ταύρου, ψηφίστηκε ομόφωνα “ΝΑΙ” στο “Πράσινο Σημείο”, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του σε μέρος του χώρου στην οδό Σαλαμίνας.

Στην παρουσίαση της εφαρμογής του σχεδίου του “πράσινου σημείου”, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Καραβασίλη μίλησε για το θέμα της παράνομης καύσης των καλωδίων και την ανάγκη να υπάρξουν τέτοιες πρακτικές όπως το “πράσινο σημείο” προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Απάντηση Κουτρουμάνη στο Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ΟΑΕΔ Μοσχάτου

Απάντηση για την πρόσφατη ερώτηση στην
Βουλή έλαβε ο Βουλευτής της ΝΔ,
Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την
μετακίνηση του ΟΑΕΔ Μοσχάτου από τον
Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής
Ασφάλισης, Γιώργο Κουτρουμάνη.

Αναλυτικά η απάντηση:


Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου σχετικά με τους εμβολιασμούς

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες και ειδικότερα τους γονείς για τους εμβολιασμούς των παιδιών στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου. Το πρόγραμμα εμβολιασμού (mantoux και BCG) έχει ξεκινήσει από τις 5 Μαρτίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Απριλίου 2012, με το πρόγραμμα αυτό να περιλαμβάνει όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Κάντε κλικ στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί για μεγέθυνση: 


Ανταλακτικό-Χαριστικό Παζάρι στη "Μεσοποταμία"


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ- ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
στη “Μεσοποταμία”


Φέρτε ρούχα και μικροαντικείμενα που δε χρειάζεστε πια εσείς.
Σίγουρα τα χρειάζεται κάποιος άλλος!
“Λεφτά υπάρχουν”, εμείς δεν τα χρειαζόμαστε!


Η εποχή που ζούμε, μάς δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να δράσουμε. Να χτίσουμε από την αρχή την κοινωνία μας, έτσι όπως εμείς θέλουμε και μπορούμε. Μια κοινωνία ανθρώπων και όχι μηχανών.
Μια κοινωνία με βάση την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και την αυτοοργάνωση.
Εκεί που οι άλλοι γκρεμίζουν, εμείς χτίζουμε.
Ποτέ οι άνθρωποι δε χρειάζονταν λεφτά, ακριβά ρούχα ή αυτοκίνητα, για να περάσουν καλά ή να αυτοπροσδιοριστούν. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι η παρουσία άλλων ανθρώπων στη ζωή μας και στο πλευρό μας.
Στο παζάρι μας αυτό που επιδιώκουμε είναι να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν εν όψει κρίσης, να αποδείξουμε ότι δεν χρειαζόμαστε λεφτά για να ζήσουμε αξιοπρεπώς, να ενωθούμε ξανά μαζί σαν κοινωνία και να νοιαστούμε για τον διπλανό μας.


 Μοιράζομαι, νοιάζομαι, σέβομαι και επαναχρησιμοποιώ!
Γιατί, απλά, δεν εξαγοράζονται όλα στον κόσμο μας!

Ημέρες συλλογής των αντικειμένων: Σάββατο, 07/04 & Κυριακή 08/04, μετά τις 6μμ. Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία www.mesopotamia.gr
Ομάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης, 6939301718
Τράπεζα Χρόνου και Αλληλεγγύης
mesopotamiatx@gmail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Παράταση στην παραγγελία λαδιού δίνει ο Δήμος



Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε, την παράταση της προθεσμίας για την παραγγελεία Λαδιού. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν της αιτήσεις στο Δημαρχείο (Κοραή 36 και Ιθάκης, Μοσχάτο), είτε στο παλαιό Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), αλλά και στην σελίδα του Δήμου μέχρι και την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012.

Ακουλουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...