Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Νέο ΔΣ για το Πνευματικό Σύνδεσμο Κρητών Μοσχάτου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Συνδέσμου Κρητών Μοσχάτου απαρτίζεται ως εξής:

Πρόεδρος................Αλεξανδράκης Μαρίνος
Αντιπρόεδρος....................Πατσουράκης Πολύδωρος
Γραμματέας.......................Μπονατάκης Παύλος
Ταμίας...........................Κατσιπουλάκης Μπάμπης
Κοσμητόρας......................Δαμαβολίτης Μανώλης
Ειδικός Γραμματέας....................Κρητικοπούλου-Σιδερένκο ‘Ελενα
Μελη..............Ασιθιανάκη – Ρομπόκου Ελένη, Λεμονιάς Ιωάννης, Παπαγιαννόπουλος Αναστάσιος, Πατεράκης Γεώργιος και Φουσκολαγουδακης Γεώργιος


Καλή θητεία και καλό έργο σε όλους!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Μαραθώνιος αλληλεγγύης

Δηλώστε συμμετοχή στο Μαραθώνιο αλληλεγγύης για την Αϊτή με ένα sms στο 19454. Στείλτε την λέξη ΑΙΤΗ δίνετε 1 Euro για τον κόσμο της Αϊτή.

περισσότερες πληροφορίες στο:
http://www.skai.gr/articles/news/greece/ΠράξηΑγάπης25012010/

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω τρακαρίσματος στη γέφυρα στη Πειραιώς

Διερχόμενο αυτοκίνητο ξέφυγε από τη πορεία του και έπεσε στο φανάρι της νησίδας μπροστά από το Παζαρόπουλο στη Πειραιώς. Λόγω του ατυχήματος δεν λειτουργεί και το μεγάλο φανάρι της διασταύρωσης της Πειραιώς με τη γέφυρα, η σηματοδότηση είναι ανύπαρκτη, και οι οδηγοί προσπαθούν μόνοι τους μέχρι στιγμής να τηρήσουν την προτεραιότητα. Όσοι φίλοι θέλετε να βγείτε στη Πειραιώς δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο καθώς μέχρι πριν από 10 λεπτά δεν είχε φτάσει ακόμα η Τροχαία.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για τις Νέες Αξίες

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας σήμερα για τις Νέες Αξίες στην αίθουσα Καταρράκτης που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το κόσμο, που συγκεντρώθηκε από νωρίς. Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μίκα Ιατρίδου. Το παρόν έδωσαν επίσης αρκετοί πολιτευτές και αυτοδιοικητικοί από Καλλιθέα, Ταύρο, Ρέντη, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Η σημερινή παρουσία των δυο πρώτων σε προτίμηση βουλευτών στο Μοσχάτο έστειλε ισχυρό εσωκομματικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Στο λόγο του ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Σπανάκης μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες του Μοσχάτου και για το πρόγραμμα Παπαντώνη του 2006, που δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στο ελάχιστο. Ως παράδειγμα της αναποτελεσματικότητας της σημερινής δημοτικής αρχής έφερε την κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο βρίσκεται 100 μέτρα από το σημείο που γινόταν η εκδήλωση, που ξεκίνησε πριν τις εκλογές του 2006 και φαίνεται ότι θα τελειώσει μετά τις επόμενες.
Κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας για τη προσφορά του στην ελληνική μουσική στο Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που μεγάλωσε και ζει στο Μοσχάτο, είναι ένας νέος ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος μουσικοσυνθέτης που έχει ήδη συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Η έκπληξη συνεχίστηκε και για τον ίδιο το Γιάννη, όταν ο Βασίλης Σπανάκης έφερε ένα πιάνο στη σκηνή και του ζήτησε να αφιερώσει στο κόσμο μερικά τραγούδια, πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκε με χαρά.



Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Δημοψήφισμα για τη συνένωση ή όχι του Μοσχάτου

Την διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος ζήτησε η Δημοτική Παράταξη "Νέες Αξίες για το Μοσχάτο" με έγγραφο της προς το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 13/1/2010. Πρότεινε στη Δημοτική Αρχή να συμφωνήσει στην εφαρμογή του Νόμου 3463/2006 έτσι ώστε οι πολίτες του Μοσχάτου να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν αν επιθυμούν συνένωση με άλλους Δήμους ή όχι δια μέσω της διενέργειας Τοπικού Δημοψηφίσματος. Τα νέα για τη πρωτότυπη αυτή πρόταση κυκλοφόρησαν σήμερα από νωρίς μέσω SMS. Οι "Νέες Αξίες για το Μοσχάτο" αφουγκραζόμενες το λαϊκό αίσθημα κινήθηκαν έγκαιρα και έθεσαν ένα επίκαιρο και καθαρά πολιτικό ζήτημα, ξεφεύγοντας από την εσωστρέφεια που παρατηρείται το τελευταίο καιρό στα αυτοδιοικητικά της πόλης μας σε όλες τις παρατάξεις για το ποιος θα πάρει το χρίσμα ή όχι. Η πρόταση για την διενέργεια του Τοπικού Δημοψηφίσματος θα πρέπει να βρει συμμάχους και απόδή σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα του Μοσχάτου αφήνοντας στην άκρη τη μικροπολιτική και τις κομματικές αγκυλώσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...